POSITION OCCUPIED: MASTER DATA COORDINATOR

Kan du håndtere store mængder af data, og trives du generelt med en hverdag, hvor du søger at sikre, at stam- og produktdata er opdaterede og indeholder den nødvendige information? Så har du nu chancen for at blive den nye Master Data Coordinator hos Tytex.

I tæt samarbejde med R&D og Product Management vil du være ansvarlig for at oprette og opdatere stamdata på produkter i virksomhedens ERP-system ASPECT4. Med tiden vil du blive firmaets go-to person vedr. spørgsmål omkring produkthieraki og oprettelsesdata m.m. Du vil dagligt være i kontakt med din master data kollega hos Tytex’ eget produktionsselskab i Slovakiet.

 

ARBEJDSOPGAVER

 • Sikre god datakvalitet i forbindelse med oprettelse af stamdata i ERP-systemet
 • Oprettelse af råvarer og indgående komponenter samt produkter
 • Oprettelse af færdigvarer
 • Oprettelse af salgsvarer i Tytex’ salgsselskaber
 • Vedligeholde master data, foretage ændringer, lukning af råvarer, produkter salgsvarer etc.
 • Styre oprydning i master data samt assistere med baggrundstjek i samarbejde med Product Management afdelingen
 • Løbende forbedring af datakvalitet og datakonsistens
 • Oprettelse af stamdata, som benyttes til web-visning
 • Introduktion til ASPECT4 for nye brugere samt vedligeholde og danne instruktionsvejledninger og forklaringer i brugen af ASPECT4
 • Sikre kommunikation til rette personer vedr. master data, eventuelle ændringer, observationspunkter etc.
 • Assistere med løbende og årlige kostprisopdateringer og budgetterede kostpriser i forbindelse med årsskifte

 

Din arbejdsplads bliver på kontoret i Ikast, hvor du hver dag kan have tæt kontakt med dine nærmeste kollegaer og kommunikation pr. Teams, telefon eller mail med dine kollegaer i Slovakiet. Du får reference til Head of Product Management and R&D. Der kan forekomme rejseaktivitet, f.eks. i forbindelse med besøg på fabrikken i Slovakiet.

Ikast-kontoret beskæftiger knap 30 medarbejdere.

OM DIG

Du kommer med erfaring fra en lignende stilling, hvor du er vant til at håndtere data og ved, at du trives med det som dit primære arbejdsområde. Dertil er du god til at skabe relationer og finder dig godt tilpas i en stilling, hvor du har tæt samarbejde på tværs af afdelinger – også internationalt, hvilket stiller krav til, at du skal kunne formulere dig på engelsk både på skrift og i tale. Du er god til at skabe og bevare struktur i din hverdag og kan udtrykke dig præcist i din kommunikation, så dine kollegaer ved, hvilke informationer du har brug for.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

En hverdag med gode kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø, hvor man passer på hinanden. Det forventes, at du tager ansvar for dine opgaver, og du har dermed også stor indflydelse på din arbejdsdag. Du har dygtige og vidende kollegaer omkring dig, og med dem har du mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du bliver tilbudt en lønpakke indeholdende en fast månedsløn samt pension, sundhedsforsikring og fritvalgsordning. Du vil derudover få mulighed for at indgå i en god kantineordning og personaleforening.


Tytex er en dansk tekstilvirksomhed med ekspertise indenfor medicinsk beklædning. Tytex udvikler, producerer og leverer innovative produkter til healthcare-sektoren.
Tytex fokuserer på at udvikle produkter, der giver maksimal komfort og bevægelsesfrihed, samtidig med at produkterne imødekommer essentielle behov hos både patienter og sundhedspersonale. Virksomheden er engageret i bæredygtighed og social ansvarlighed og har implementeret en række initiativer for at minimere miljøpåvirkningen.

Tytex har en ganske unik placering i denne tekstilniche og afsætter varerne på fire kontinenter.
Produktionen foregår på egen fabrik i Slovakiet med 600 ansatte, medens salg, udvikling og ledelse er placeret i Ikast. 

Your item was added to basket

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted