Kan du på selvstændig, strategisk og proaktiv vis varetage ansvaret for en række internationale kunder? Og vil du udvikle salgsprocesser og sikre en høj konverteringsgrad fra private label projektleads til Key Accounts? Så er du måske den ambitiøse Sales Manager, vi lige nu er på udkig efter til Tytex.

NÅR INNOVATION OG KVALITET GÅR HÅND I HÅND

I mere end et halvt århundrede har Tytex specialiseret sig i at udvikle, fremstille og sælge tekstilløsninger til særlige medicinske behov herunder stomi, post-operation og inkontinens. Viljen til at innovere kombineret med produkter i høj kvalitet har givet virksomheden en ledende position på markedet – og den skal du hjælpe med at fastholde og udvikle på som den nye Sales Manager.

Til at accelerere salget yderligere er vi nemlig på udkig efter dig, der kan varetage ansvaret for en række internationale nøglekunder og bidrage aktivt – og ikke mindst strategisk – til udviklingen af OEM / private label-forretningen.

Mere konkret kan du se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Selvstændigt drive egne internationale kunder på både brandede og private label-produkter herunder ansvar for den generelle kundeportfolio
  • Udvikle relationer til nuværende kunder og opdyrke nye kunder herunder spotte uidentificerede behov
  • Holde sig orienteret hvad angår markedet og trends med henblik på at identificere mulige forretningsområder og opstille de rette målsætninger
  • Udarbejde salgsbudgetter i samarbejde med virksomhedens Sales Director og sikre indfrielse af opstillede budgetter
  • Facilitere den kommercielle del af produktudviklingsprocessen ved at identificere produkter og kommercielle behov, priser og tilbud
  • Kontakte, pleje og udvikle leads – både fra digital marketing indsats og fra egen Target List

Du får base på virksomhedens domicil i Ikast, hvor du bliver en del af MGT-salgsteamet. Du kan desuden se frem til ca. 60 årlige rejsedage i forbindelse med kundebesøg.

ERFAREN, FORRETNINGSORIENTERET OG SELVSTÆNDIG SÆLGER

Vi er på udkig efter en forretningsorienteret sælger, som med sin taktiske tilgang formår at identificere kundernes behov – og omsætte det til salg af Tytex’ løsninger. For at lykkes i rollen er det samtidig helt essentielt, at du er drevet af at opbygge og udvikle relationer. Her trækker du på dine stærke kommunikationsevner, din forståelse for andre kulturer og din tillidsvækkende facon.

Din tilgang til dit arbejde er præget af skarp planlægning, benhård prioritering og imponerende dedikation, og derfor når du altid i mål med det, du sætter dig for – og det er ellers ikke så lidt! Disse kompetencer kommer dig også til gode, når du skal bevare overblikket i et komplekst arbejdsmiljø, hvor flere interessenter skal håndteres samtidig.

Som person er du naturligt nysgerrig på ny viden, og med udgangspunkt i strategiske overvejelser og grundige salgsanalyser udfordrer du det eksisterende og igangsætter innovative tiltag, der efterlader mærkbare spor på bundlinjen. Du gør det dog altid med respekt for virksomhedens kultur og DNA.

Din konkrete uddannelsesbaggrund er mindre vigtig end din indgående erfaring fra en lignende stilling, hvor du har prøvet kræfter med konceptsalg på internationalt niveau. Hvis du herigennem har opbygget kendskab til salg af OEM / private label, er det en klar fordel. Det samme er erfaring fra tekstilbranchen samt erfaring med produkter inden for Medical.

IT-mæssigt navigerer du ubesværet i BI samt Excel, mens du sprogligt behersker både dansk og engelsk på forhandlingsniveau og også gerne tysk.

MANGE ÅRS ERFARING OG VILJEN TIL AT INNOVERE

Med udgangspunkt i nøglefilosofien ”Making Healthcare more Human” stræber Tytex efter at udvikle nichemedicinske produkter i højeste kvalitet, være på forkant inden for sit felt og ikke mindst skabe værdi for både partnere og kunder – som altid tænkes ind i produktudviklingen. Virksomheden mestrer en unik sammenhæng mellem produktudvikling, projektstyring og produktion – og det er blandt årsagerne til, at man på flere områder har opnået klar differentiering i markedet.

Som den nye Sales Manager bliver du en del af en ambitiøs, international virksomhed med solide danske rødder og stærke værdier, som bygger på excellence, tillid, omsorg og innovation. Samtidig kan du se frem til at arbejde sammen med kompetente, engagerede og fagligt stolte kollegaer, som er ambitiøse på virksomhedens vegne, og som vægter det sociale fællesskab højt.

INTERESSERET?

For at komme i betragtning til dette job skal du søge stillingen via knappen 'Søg jobbet' - bemærk at du her videredirigeres til Human Trusts (rekrutteringsbureauet der varetager denne rekruttering) hjemmeside. Her kan du uploade dit CV samt beskrive din motivation for at ansøge.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Steen Klindt Ejlertsen CEO & Partner Human Trust på +45 61 45 65 07 eller [email protected]. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

 

FOLLOW US

At Tytex we cherish input from our users. We want to hear and learn from your story - so please connect and share

Your item was added to basket

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted